fredag 3 mars 2017

Sportlov i telefonen

Den här veckan har jag haft ett välbehövligt sportlov. Dels att få vila huvudet men framförallt för att få ta igen lite förlorad tid med Elias. Jag tänkte visa hur det har sett ut genom min telefon.

Många långa sjalpromenader har det blivit såklart, det är ju ändå det bästa jag vet.

I tisdags gjorde vi semlor. Eftersom jag är allergisk mot mandel numer och tycker att vaniljsemlor är rätt trista så provade vi att göra fyllning på havregryn rostade med smör och muscovadosocker, sen mixat med grädde. Ingen succé än kanske men helt klart godkänt.

Vi firade mina färdiga arbetsprover med en ringsjal från svenska märket Sjala, Making Meadows Vinifiera heter den. 300 gsm och 100% bomull = hur tjock som helst, tror verkligen jag kommer gilla den med lite övning.

Idag behövde vi åka till Uppsala för att hämta nycklar så vi passade på att ha heldag med Jonatan, min svåger (?). Vi åt lunch på ett nytt ställe som heter Legume som har vegetarisk buffé, jättejättegott. Elias däckade på vägen dit (i vagn! Helt sjukt!) så vi fick äta i lugn och ro en stund, så himla lyxigt.


Sammanfattningsvis en mycket bra vecka, och det ska bli så skönt att få gå tillbaka till skolan på måndag med ny energi och ingen stress.

Mvh
Livsnjutarn

2 kommentarer:

  1. Ser så himla mysigt ut! Och sjalandet, som jag saknar det <3

    SvaraRadera