söndag 11 december 2016

v. 49


Den här veckan har varit bra på massor av sätt. Tydligast av allt: den här utvecklingsfasen börjar gå över. Vi är inte helt ute än men nu kan man se alla tecken. Elias är mycket gladare, han äter bättre och även om sömnen fortfarande är knepig är det betydligt bättre. Men det har också dykt upp nya grejer, till exempel har han börjat säga saker. Inte som förut att han bara testar olika ljud utan som att saker verkligen har namn, även om vi aldrig fattar något av det. Så häftigt att se. Gulligast av allt är dock nya grejen att han kan sitta och leka för sig själv och sen avbryta för att komma fram och ge mig en kram, sen vill han ner igen och leka vidare. Alltså hjärtat svämmar över av sånt.

Äntligen har det börjat bli lite kallt här också, det är väl nollgradigt eller lite där över så vi får användning av alla ytterkläder och inte blir helt chockade när vi kommer till Sverige. Ett nytt problem är dock att familjens yngsta medlem inte gillar att ha vantar/mössa/krage/luva på sig och vill slita av sig allt på en gång. Finns det några trix för det eller?

Det är också den näst sista veckan här, så vi har försökt hinna med lite saker-man-måste-se-i-Washington-grejer. Bland annat har vi varit på två museum och gått ut och firat min födelsedag, men trist att acceptera att det är inte så mycket mer än så vi kommer hinna här. Hur bisarrt det känns att sitta på kvällarna och skriva listor på  vad som ska göras/packas/slängas och hur vi ska hinna med att fixa i ordning tre (3!) julfiranden första veckan hemma. Det blir nog bra, vi får öva på att delegera.

1 kommentar:

  1. Vilken underbar bild på Elias! Och vad skönt att det verkar gå åt rätt håll i alla fall så du slipper gråta framför tvn och räkna ner tiden <33

    SvaraRadera