tisdag 24 maj 2016

Utan titel


Ganska ofta frågar folk om jag säljer det jag gör. Det gör jag gärna men inte särskilt ofta för att vara ärlig.. Dels är det svårt att nå ut, svårt att få betalt och svårt att ta betalt. En annan jobbig grej är att allt jag gör är väldigt personligt -> jag är ytterst sentimental och har svårt att lämna ifrån mig saker. Idag blev det iallafall så att den här blev överlämnad till sin nya ägare. Tack sa semesterkassan och buhuhu sa hjärtat.

3 kommentarer:

 1. Åh, kan verkligen förstå att det är med dubbla känslor du säljer dina alster. Kan inte tänka mig hur det är att lämna bort en liten bit av sig själv på det sättet även om jag såklart fattar att kassan tackar ;)

  SvaraRadera
 2. Du kanske kan sälja prints och behålla orginalen? Det är ju många som löser det så. Jag skulle gärna handla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag säljer prints också ibland (kom å köp!) men det är inte riktigt så enkelt. Dels så är det inte en särskilt lönsam affär det heller, dels så är jag inte helt förtjust i konceptet för jag tycker det utarmar hela köpa-sälja-konst-konceptet. Sen finns det de som jobbar aktivt med att göra/sälja prints vilket är en helt annan grej. Men det löser absolut problemet med separationsångest! :)

   Radera