fredag 17 juli 2015

Monthly Makers // Space


En tråkig flagad metallbricka i knallrosa har nu blivit en månbricka i enlighet med Monthly Makers juli-tema Space. Den blev inte jättebra och det finns en risk att färgen inte sitter kvar i all evighet men det gör mig inte så mycket och var heller aldrig målet, det är skönt med mindre projekt utan press då och då. Sen måste jag också säga att den gråa grundfärgen är inte alls sådär platt och deppig i verkligheten.

7 kommentarer:

 1. Men WOW vilken tuff grej! Älskar målningar på alternativa underlag - händer så mycket spännande med bilden när den ramas in av två handtag :) Jag har en bricka jag tänkt göra mig av med men kanske ska tänka om och använda den till underlag för något annat projekt istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Älskar att måla på metall/glas/träbitar oavsett hur motivet blir egentligen, bara så kul att se hur färgen beter sig osv. Gör det! Jag har tänkt nu på att det bästa vore om jag fick tag på en glasskiva i samma storlek att lägga i brickan så att färgen håller längre.

   Radera
 2. Brickan blev superfin! Tycker du fångat månen riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Söndagen den 15/11 kommer jag och Anna María från Monthly Makers att hålla i en föreläsning och varsin workshop på Folkuniversitetet i Stockholm om vad Monthly Makers är och innebär, återbruk, redesign, DIY och kreativt bloggande i allmänhet! Till föreläsningen vill vi ha lite bilder från er som deltagit under året att visa på projektorduk, och jag undrar om vi kan få lov att din månbricka till det? En länk till din blogg kommer läggas ovanpå bilden så källan blir tydlig.
  Om du vill ge oss lov till detta, snälla skicka en högupplöst version av bilden till alicia(a)sivertsson.se så snart som möjligt.

  Vill du läsa mer om föreläsningen - kolla följande länk: http://www.folkuniversitetet.se/Kurser--Utbildningar/Kommunikation-Skrivande-Media/Sociala-medier/Stockholm/sprangbradan---forelasning/

  Jag ber om ursäkt för att du eventuellt kommer få exakt den här kommentaren på flera inlägg - det är tyvärr enklare att gå igenom månad för månad än blogg för blogg.
  Stort tack på förhand :)
  Alicia, Monthly Makers

  SvaraRadera